Drita e jetĖS

www.drita-e-jetes.tk

(20) Nje Hadithe Te Muhamedit A.s (20) Add Video

Nje Hadithe Te Muhamedit A.s (20)

Posted by Admin on March 26, 2010 at 5:52 PM 475 Views

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Videot mė tė reja

422 views - 0 comments
327 views - 0 comments

AJETI I DITES

Thuaj: “Ai është Allahu, Një dhe i Vetëm!

HADITHI I DITES

 

Transmetohet nga Ebu Musa r.a. se i Dërguari i All-llahut s.a.v.s ka thënë: “Besimtari me besimtarin është i lidhur sikurse ndërtesa, elementet e së cilës janë të lidhur fort njëri me tjetrin”, dhe i kry­qëzoi gishtat e tij.”

(Muttefekun alejhi)


Rrjeti

SINQERITETI
www.sinqeriteti.com
 
DRITA E JETËS


RINIA ISLAME E PRESHEVES

www.islamifejaevertete.com/

Shoqata Qytetare "THIRRJA"
çdo të shtunë pas Namazi të
Akshamit Mbahen ligjerata  nga Hoxhallarët e
ndryshëm,Shoqata gjindet te çeshma e Aqifit,
te bodybuldingu Keka në katin eDytë.

Na Gjeni edhe në Youtube
www.youtube.com/dritajetes

Numri i vizitorėve